ALEGE VIAŢA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAŢIE RUTIERĂ!

alege-viataIeri, pe şoselele din ţară, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente de circulaţie. În perioada 13-15 iunie a.c., Poliţia Română continuă activităţile de prevenire a accidentelor rutiere şi recomandă conducătorilor auto să conducă prudent, cu respectarea regulilor de circulaţie.

La data de 12 iunie a.c., datorită prezenţei active a poliţiştilor în stradă, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente de circulaţie.

Poliţia Română continuă activităţile de prevenire a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. Astfel, în intervalul 13-15 iunie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere, cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R., la nivel naţional, vor fi monitorizate cu prioritate sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.

Poliţiştii vor acţiona pentru salvarea de vieţi, prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului.

Poliţia Română le mulţumeşte conducătorilor auto care adoptă o manieră preventivă de condus şi respectă regulile de circulaţie. De asemenea,  recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.