Alegem să fim respectaţi în continuare! Votăm Victor Ponta !

„Orientarea politică de stânga îi desemna pe apărătorii libertăţii, ai dreptăţii, fericirii și păcii! ” Cred cu tărie că încă este așa, cred că este datoria oamenilor politici de stânga să se preocupe de bunăstarea cetățenilor! Sunt mândru să spun că fac parte dintr-un partid de stânga care a dovedit în ultimii 2 ani că are un discurs politic și o acţiune guvernamentală orientate spre cetățeni și că se înscrie în rândul forţelor socialiste europene care asigură echilibrul social în statele din care provin. Am făcut o promisiune în urmă cu 2 ani, aceea a schimbării! Din 2012 facem eforturile necesare pentru a repara nedreptăţile sociale făcute de guvernele Boc sprijinite de Președintele Traian Băsescu. Am renunțat la programul de austeritate și am adoptat în schimb măsuri sociale de reîntregire a salariilor şi pensiilor, am redus taxele, am atins un ritm ascendent al economiei, am luptat împotriva corupției, umilinţelor și a minciunilor politice. Avem rezultatele ultimilor 2 ani ca dovadă incontestabilă a seriozităţii şi devotamentului nostru. Acum vrem să vedem SCHIMBARE PÂNĂ LA CAPĂT!

România are nevoie de un președinte demn, MÂNDRU CĂ E ROMÂN. Românii au nevoie de un președinte care să le ofere siguranță și stabilitate politică și economică.  Cred că alegerea va fi una simplă, întrucât Victor Ponta a demonstrat că este un om politic responsabil, prin tot ceea ce a făcut din momentul preluării funcției de Prim Ministru! Victor Ponta și-a asumat de la începutul mandatului ca obiectiv principal dezvoltarea continuă, durabilă și susținută a României, obiectiv ce se menţine în lista sa de priorităţi. Totuși, cea mai importantă calitate a candidatului PSD-UNPR-PC este aceea că și-a respectat întotdeauna cetățenii, onorându-și toate promisiunile! Politica lui Victor Ponta este nu doar una consecventă, ci și una ce vine în întâmpinarea nevoilor și cerinţelor oamenilor. Îl susținem în continuare în îndeplinirea misiunii sale ca om politic: aceea de a ridica nivelul de trai al românilor la unul european, aceea de a schimba fața coruptă a României și de a aduce unitate între cetățeni! Ne dorim în fruntea țării un om corect mai presus de orice, care să sprijine investițiile publice indiferent de dezbaterile ideologice și care să ajute la consolidarea poziției României la masa negocierilor europene.

Începem campania pentru prezidențiale încrezători că veți fi alături de noi și de această data, că vom lupta împreună pentru o Românie puternică, că veți alege în continuare PSD-UNPR-PC !  Victor Ponta are un vis politic, pe care sunt onorat să îl împărtăşesc:  „Țara în care eu vreau să trăiesc, este țara în care fiecare familie are o șansă!”Aşa arată ţara mea şi a copiilor mei, aşa că eu îl aleg pe Victor Ponta în 2 noiembrie. Așa arată și țara ta?

Florin Tataru – deputat PSD

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.