Alertă cu atac chimic în Germania

Autorităţile au efectuat verificări, luni, într-un centru comercial situat în vestul Germaniei după o ameninţare cu un „atac chimic”, afirmă surse citate de site-ul de ştiri DerWesten.de, precizând că nu s-a descoperit niciun dispozitiv exploziv.

Alerta antiteroristă a fost declanşată luni după-amiază în Centrul comercial „Solinger Hofgarten”, situat în localitatea Solingen, la periferia oraşului Dusseldorf.

O serie de percheziţii au avut loc în centrul comercial după ce persoane rămase neidentificate ameninţaseră pe site-uri de socializare că urma să aibă loc un „atac chimic”.

Poliţia a confirmat alerta antiteroristă. „Luni, 13 martie 2017, a avut loc o operaţiune de securitate într-un centru comercial situat în Solingen, în urma unor ameninţări cu bombă făcute de un internaut rămas anonim”, a transmis Poliţia din Wuppertal, precizând că nu a fost necesară evacuarea clădirii întrucât nu s-a găsit niciun dispozitiv suspect, potrivit Mediafax.

Autorităţile germane au luat măsuri speciale de securitate în contextul riscurilor teroriste. Într-un incident produs joi seară, nouă persoane au fost rănite de un individ cu probleme psihice care a atacat cu un topor în Gara centrală din oraşul german Düsseldorf.

sursa:romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.