Alertă în Maramureş. INCENDIU la o casă din Poienile de sub Munte în urmă cu câteva minute.!

Alertă în Maramureş. INCENDIU la o casă din Poienile de sub Munte în urmă cu câteva minute!

In urma cu cateva minute Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat pentru lichidarea unui incendiu  izbucnit la o casă din Poienile de sub Munte, nr. 1513.

Imediat după alertarea prin 112, spre locul indicat au pornit reprezentanții ISU,  care au  luptat cu flăcările pentru a încerca să limiteze cât mai mult pagubele produse de foc.

UPDATE:Pompierii Secției Vișeu de Sus au parcurs 2 km pe jos pentru a ajunge la un incendiu izbucnit la un șopron din localitatea Poienile de Sub Munte. Flăcările au distrus 2 șoproane pe o suprafață de 47 și 30  de metri pătrați, o casă din lemn pe o suprafață de circa 63 de metri pătrați și un adăpost de animale pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați.

foto:arhivă

Loading...
loading...

9 COMENTARII

  1. politie de rahat. Acest om este incendiat a doua oara anul acesta si nimeni nu ia nici o masura.

  2. Totul se intampla din cauza politiei . Politia nu i.a masuri saptamana trecuta l.a fel au ars 2 saivane si multe alte lucruri pagubele au fost foarte mari astazi din nou acest incediu a foat pus la cale din nou tatalui meu ia ars munca. Sa l.e fie rusine autoritatilor ca nu i.au masuri .

  3. Draga anonim tu sti cumva mai bine decat mine saptamana trecuta au ars doua saivane si 2 sopruri pline cu fan astazi un sopru plin cu fan si casa cu grajd . Data viitoare cand comentezi sa te informezii mai bine .

  4. Cu ce s-au luptat reprezentanții ISU?îți spun eu d-l Alex M.ca am fost prezent acolo,au stat pur si simplu si s-au uitat cum arde.

  5. reprezentanții ISU s-au luptat cu….au stat și s-au uitat cum arde,îți spun eu că am fost martor ocular

  6. Reprezentanții ISU au stat la povesti,nu s-au luptat cu focul.Îți spune martor ocular

  7. Oare credeti ca autoritatile nu cunosc cine este autorii acestor incendieri.Va spun eu in primavara anului 2016, fii lui Hnagiar i-au incendiat coliba si acel grajd construit pe muntele Rugas.Tot acesti indivizi l-au agresat fizic,ba mai mult in cursul acestui an i-au incendiat aceste doua proprietati,oare ce vor autoritatile sa se ajunga la crima,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.