Alertă la Borşa. BORŞEANUL VLAD IOAN A DISPĂRUT DE LA DOMICILIU ÎN 24 SEPTEMBRIE. Autoturismul borşeanului a fost găsit incendiat pe raza judetului Cluj.foto

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că la data de 24.09.2018 VLAD IOAN, în vârstă de 44 de ani, a plecat cu autoturismul personal de la domiciliul său din oraşul Borşa, şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.80 m, păr grizonat, ochi verzi, fără semne particulare.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre VLAD IOAN sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale primite de la IPJ Cluj autoturismul borseanului a fost gasit incendiat pe raza judetului. Politistii fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost incendiat autoturismul, dar si pentru gasirea barbatului din Borsa, conform vasiledale.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.