Alerta la Rona de Jos. Acoperișul unei case a luat foc

În intervalul 29.11-03.12.2018, pompierii militari maramureșeni au intervenit la 8 situații de urgență.

Joi, 29.11., militarii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de deșeuri menajere și un alt incendiu pornit de la un coș de fum în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.  Detașamentul de Pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Cavnic. Focul a distrus circa 180 de metri pătrați din acoperișul de lemn, obiecte de mobilier, electrocasnice și aproximativ 30 de metri pătrați de izolație din polistiren. Tot pompierii băimăreni au intervenit în Ocoliș, unde un incendiu a izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Au ars circa 12 metri pătrați din acoperișul de lemn al casei.

Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a lichidat sâmbătă, 01.12., un incendiu izbucnit la podul unei case în localitatea Bocicoiu Mare. Focul a distrus circa 10 metri liniari de grindă din lemn și 5 metri pătrați de perete din rigips. Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit în Suciu de Sus împreună cu serviciul voluntar pentru situații de urgență. Podul unei locuințe a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 2 metri pătrați de tavan, 2 metri pătrați de izolație și aproximativ 3 metri pătrați de perete din lemn.

Astăzi, 03.12., pompierii sigheteni au intervenit la Rona de Jos. Acoperișul unei case a luat foc, iar flăcările au distrus circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn învelit cu plăci de azbociment.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.