ALERTA la Vișeu de Sus. 70 de persoane au rămas izolate în zonă, din cauza zăpoarelor de gheață!

Pompierii militari maramureșeni au intervenit și astăzi în sprijinul comunităților amenințate de topirea zăpezilor și creșterea nivelului apelor.  La această oră, personalul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, alături de reprezentanți ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență acționează, sub coordonarea lui Sebastian Lupuț, prefectul județului Maramureș și a col. Mureșan Ioan-Daniel, inspector șef al I.S.U. Maramureș, pentru deblocarea drumului de acces către mai multe gospodării de pe Valea Vaserului.

70 de persoane au rămas izolate în zonă, din cauza zăpoarelor de gheață care au acoperit drumul pe o distanță de circa 6 kilometri. Acestea au afectat și 6 gospodării.

La intervenție participă și reprezentanți ai Serviciului de Gospodărire a apelor, precum și personalul Serviciului Salvamont din Borșa și Vișeu de Sus. Împreună cu autoritățile locale, pompierii organizează și un transport de alimente de strictă necesitate.

Din informațiile disponibile la această oră, printre cei izolați nu există persoane care să necesite asistență medicală de urgență, dar un echipaj S.M.U.R.D., însoțit de dr. Macovei Valentin, directorul medical al Spitalului din Vișeu de Sus, se află în zonă pentru a acorda, la nevoie, îngrijiri.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.