ALERTĂ maximă: Armata RUSĂ e pregătită de RĂZBOI. VEZI de ce…

ALERTĂ maximă: Armata RUSĂ e pregătită de RĂZBOI. VEZI de ce…
Vladimir Putin

Forţele Aeriene ruse sunt în alertă maximă. Sunt mari probleme, iar armata este pregătită de război. Ce s-a întâmplat? sputnik.md susţine că Forțele Aeriene și Cosmice ale Federației Ruse au intrat în alertă maximă de luptă.

Unitățile de apărare antiaeriană a Forțelor Aeriene și Cosmice al Federației Ruse, care protejează Moscova și zona industrială centrală a fost aduse în alertă maximă de luptă, a anunțat departamentul informațiilor și mass-media al Ministerului Apărării din Rusia. „În cadrul unui control inopinat al stării de luptă al unităților și subunităților militare ale apării antiaeriene din cadrul Forțelor Aeriene și Cosmice, însărcinate cu protecția Moscovei și zonei industriale centrale au fost aduse în stare de alertă maximă de luptă”, se spune în comunicatul Apărării.

Personalul diviziunilor S-300, S-400 și Panțir-S au fost alertate și au desfășurat un marș spre pozițiile de rezervă și locurile de îmbarcare pe platformele feroviare pentru expedierea lor spre regiunile determinate.

În cadrul marșului subunitățile antiaeriene „au efectuat exerciții cu privire la traversarea zonelor contaminate, respingerea atacurilor grupurilor diversioniste și surmontarea terenurilor impracticabile”. „După sosire la destinație unitățile vor desfășura tehnica militară, vor verifica funcționarea aparatajului și vor intra în regim de gardă, a anunțat Ministerul Apărării, mai spune sursa citată.

Forțele antiaeriene rusești au fost aduse în stare de alertă la ordinul comandantului suprem al forțelor armate, Vladimir Putin. În verificarea inopinată a Forțelor Aeriene și Cosmice au fost implicate 45 mii militari, 1,7 mii de unități de tehnică militară, 150 aparate de zbor, 200 sisteme de rachete antiaeriene.

sursa:stiripesurse.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.