Alertă maximă. Ciclonul care face ravagii în Europa ajunge în România. Vezi ce se va întâmpla cu vremea

Alertă maximă. Ciclonul care face ravagii în Europa ajunge în România. Vezi ce se va întâmpla cu vremea

Ciclonul care a făcut ravagii în ultimele zile în partea de nord a Europei, în special în Marea Britanie şi Germania de nord, ajunge zilele următoare în România, conform meteorologilor.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Meteorologii anunţă schimbări de temperaturi în zilele următoare. După zăpadă şi ger, urmează ploi puternice, însă nu pe tot teritoriul ţării. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate care vor ajunge până la 12 grade Celsius în sud-estul ţării. Ploile vor fi mai extinse în vestul, centrul şi nord-vestul ţării, iar ulterior ajung și în restul teritoriului.

Precipitaţile va cuprinde treptat majoritatea regiuniulor. Încălzireea se datorează unui val de aer cald mediteranean, însă România este lovită în acelaşi timp şi de sisteme frontale care vin dinspre Europa  Centrală şi aduc precipitaţii.

„Ceea ce este mai ieşit din comun pentru iarna pe care o traversăm este faptul că mai tot timpul am avut influenţe dinspre Europa de Vest, dinspre Oceanul Atlantic, dinspre Marea Mediterană, foarte, foarte puţin dinspre Câmpia Rusă sau partea de nord a Europei, de acolo de unde ne vin nouă iarna masele de aer mai reci. Aş spune că mai degrabă acest lucru este mai ieşit din comun”, a explicat meteorologul Florinela Georgescu la Digi24.Furtunile puternice din partea de nord a Europei au primit numele Sabine în Germania, Ciara în Marea Britanie și țările din Benelux. Acestea sunt generate de cicloane care se formează în Oceanul Atlantic sau în zona Islandei şi vin către Europa.Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.