Alertă maximă ! Cod portocaliu de vânt puternic în Maramureș. Vezi când intră în vigoare noua avertizare

Avand in vedere actualizarea atentionarii meteorologice cod portocaliu s-a decis instituirea serviciului de permanenta la toate unitatile-administrativ teritoriale din judet. Alte masuri s-au referit la recomndarea evitarii deplasarilor pe munte si posibilitatea inchiderii daca conditiile meteorologice nefavorabile o vor impune a unor sectoare de drumuri publice de catre administratorii acestora si Serviciul Politiei Rutiere Maramures. Nu avem semnalate probleme pana la aceasta ora in judet, datorita conditiilor meteorologice. Sunt asigurate serviciile de utilitate publica.
COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 22:00 – 24 februarie, ora 18:00
Fenomene și zone vizate: în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei și al Dobrogei intensificări susținute ale vântului
      În intervalul menționat, vântul va avea intensificări susținute, în noaptea de duminică spre luni (23/24 februarie) și în prima parte a zilei de luni (24 februarie) în nordul Crișanei, Transilvania și Maramureș, cu viteze de 80…95 km/h, iar mai ales pe parcursul zilei de luni, în Moldova și în nordul Dobrogei, temporar cu peste 90…100 km/h.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.