Alertă maximă! Mesajul Facebook care a alertat utilizatorii: ți-a fost furată…..

Alertă maximă! Mesajul Facebook care a alertat utilizatorii: ți-a fost furată…..

O altă zi, o nouă problemă de securitate pentru utilizatorii de Facebook. De câteva zile, pe cea mai populară rețea de socializare a momentului, au început să circule mesaje false de avertizare, care, la prima vedere, par a fi trimise de prietenii din listă. Alertele mincinoase păcălesc utilizatorii și îi fac să creadă că este o problemă majoră cu contul lor – că le-a fost clonat și informațiile personale furate – și îi sfătuiesc pe aceștia să trimită mai departe mesajul prietenilor lor.

“Bună… știi, am primit o cerere nouă de prietenie de la tine, pe care am ignorat-o. Cel mai bine ar fi să îți verifici contul! Ține apăsat pe mesaj până butonul de Trimite mai departe apare și dă-l tuturor celor pe care dorești să îi avertizezi… Eu a trebuit să fac asta manual, pentru fiecare în parte. Succes!”
Reprezentanții Facebook susțin că nu este niciun virus atașat mesajului și sfătuiesc utilizatorii să îl șteargă, pur și simplu, atunci când îl primesc.

Cu mai puțin de două săptămâni în urmă, o altă problemă a lovit rețeaua de socializare, când mai bine de 50 de milioane de conturi de Facebooki au fost atacate de hackeri. Citește mai multe divahair.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.