ALERTĂ MAXIMĂ! NU deschide asta pe Facebook – este ESCROCHERIA MOMENTULUI! Cum au rămas mii de români FĂRĂ BANI.FOTO

ALERTĂ MAXIMĂ! NU deschide asta pe Facebook – este ESCROCHERIA MOMENTULUI! Cum au rămas mii de români FĂRĂ BANI.FOTO

Mare atenție! Mii de români au rămas fără bani în cont, după ce au deschis acest mesaj și l-au distribuit pe rețelele de socializare. Aceasta este escrocheria momentului.Miercuri, Centrul de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică a anunțat că mii de români au fost victime ale unei escrocherii, după ce au fost păcăliți să dea distribuie pe Facebook un anunț în numele companiei Wizzair.

Acum cu două săptămâni, hackerii au lansat mai multe pagini web false în numele majorităţii companiilor aeronautice, respectiv un site fals pentru Tarom, alt site fals pentru Blue Air, altul fals pentru Wizz Air.

Internauții erau rugați să-și dea datele personale pentru a putea câștiga 2 bilete de la acea companie dacă dădeau share paginii respective. Mulți și-au dat seama că e ceva necurat la mijloc și și-au avertizat prietenii.

Experţii IT spun că hackerii au vrut doar să testeze piaţa, iar astăzi au revenit cu altă pagină falsă. Una singură, în numele Wizz Air. Ideea a rămas aceeași: completezi datele persoane, dar acum ţi se cerea să bagi şi datele unui card bancar, dai share şi poţi să câştigi 2 bilete gratuite.

sursa:bugetul.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.