ALERTĂ pentru șoferi: IATĂ cum poţi rămâne fără carnet din cauza unui produs banal folosit de mulţi români

Cum poţi rămâne fără carnet din cauza unui produs banal folosit de mulţi români. I s-a întâmplat unui MARE DIRECTOR și doar IML-ul l-a SALVAT.

Folosești apă de gură? Atunci ai mare grijă când te urci la volan. Medicii de Institutul de Mecină Legală din Timişoara spun că, timp de aproximativ 20 de minute, alcoolul din această substanţă este sesizat de aparatul etilotest, potrivit auto-bild.ro.

Cum s-a ajuns aici? Directorul Aeroportului Timişoara, Dan Idolu, era să rămână fără permis de conducere după ce a fost testat cu etilotestul. Aparatul a arătat că a consumat alcool, deși șoferul spunea că a folosit apă de gură.

“Am utilizat acest produs, m-am înscris în carosabil şi am rulat între 50 şi 100 de metri. Nu cred că au trecut mai mult de 2 -3 minute până când am fost oprit de un echipaj al Poliţiei şi am fost testat cu aparatul etilotest”, povestește Dan Idolu, care precizează că pe test a apărut o alcoolemie de 0,28.

Singura soluție pentru a nu rămâne fără permis în acest caz constă în recoltarea probelor biologice, contra cost conform cyd.ro.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.