Alianța Electorală PSD-UNPR-PC lansează un apel către ACL Maramureș de a renunța la limbajul trivial, ipocrizie și comunicatele mincinoase

Presedintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea face un nou apel către liderii Alianței Creștin-Liberale (ACL) Maramureș de a renunța la limbajul trivial, comunicatele mincinoase și ipocrizia de care dau dovadă atunci când se leagă de afișajul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC în județ, fără ca ei să respecte pe afișele lui Klaus Iohannis tocmai ceea ce impută contracandidaților. ”Am văzut un nou comunicat al ACL Maramureș, care continuă subiectul legat de panotajul și bannerele Alianței Electorale PSD-UNPR-PC, comunicat care conține, însă, multă minciună și ipocrizie. Nu înțeleg de ce liderii ACL Maramureș folosesc astfel de comunicate care nu-i reprezintă, mai ales că, după 16 noiembrie, cu toții rămânem și trăim pe mai departe în Maramureș. Copreședinții Alianței Creștin-Liberale din județ preiau limbajul de la București și îl aduc la noi. Ce par să nu înțeleagă nici Ovidiu Nemeș și nici Mircea Man este faptul că, pentru mine personal, ei sunt adversari și nu dușmani. Sper ca cei care reprezintă dreapta românească și, implicit, două zone foarte frumoase ale Maramureșului, Lăpușul și Maramureșul istoric să înțeleagă faptul că maramureșenii trebuie să-și mențină onestitatea și decența”, a subliniat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Liderul județean al PSD a făcut referire la afirmațiile ACL Maramureș, care continuă să susțină că afișajul și panotajul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC este ilegal în întreg județul, pe considerentul că nu scrie la comanda cui este realizat și de aceea trebuie înlăturat. ”Există o decizie a Biroului Electoral Județean (BEJ), ne-am cerut scuze și am înlăturat deficiențele, am remediat aceste lipsuri. Reprezentanții BEJ nu mai au nicio problemă cu panotajul nostru. Mai mult, ca președinte al PSD Maramureș nu am făcut niciodată vreo plângere împotriva adversarilor politici. Încerc să nu trec nici acum această linie, deși conducerea ACL Maramureș mă obligă să intervin. Pe afișele lui Iohannis nu se găsește nimic din ceea ce ei ne reproșează nouă, ceea ce arată cât de ipocriți sunt liderii PNL și PDL”, a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Liderul județean al social-democraților dorește, totodată, să atragă atenția președinților PNL și PDL Maramureș de a nu mai porni atacuri nefondate împotriva lui Cătălin Cherecheș, coordonatorul campaniei electorale al Alianței PSD-UNPR-PC în Maramureș. ”Dacă cei de la București se bat în anchete, nu trebuie să facem același lucru în Maramureș. Justiția mereu și-a făcut treaba, iar Cătălin Cherecheș nu are nicio problemă. Nu aș spune același lucru despre Mircea Man, care a fost audiat de DNA pentru proiectul drumului Baia Sprie – Bârsana și a trebuit să explice matrapazlâcurile cu Selina, sau despre Ovidiu Nemeș, care nu doar a fost audiat, ci chiar trimis în judecată de DNA, în două dosare. Îi rog, așadar, pe cei doi lideri ai dreptei din Maramureș să nu facă jocul lui Iohannis, un Iohannis care probabil nici măcar nu le cunoaște numele și cu siguranță că nu-i pasă nici de Maramureș. Aș vrea să nu ne certăm de dragul lui Iohannis, ci să ne păstrăm demnitatea de a fi maramureșeni. Să facem dezbateri electorale dar nu pe politică ci pe proiectele administrațiilor locale, pe proiecte ale Consiliului Județean, pe masterplanul național de transport”, a concluzionat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.