Alimentarea cu apă potabilă, demarată în 2009, finalizată în Băița de sub Codru în 2014

Reabilitarea și modernizarea drumului comunal 90 A, Băița de sub Codru – Băsești a primit o finanțare de 319.000 de lei prin PNDL. ”Am reușit, în anul 2014, să finanțăm finalizarea lucrărilor la obiectivul ”Alimentare cu apă potabilă în comuna Băița de sub Codru, lucrare demarată în anul 2009 și uitată de guvernarea PDL.

În anul 2014, Guvernul Ponta a alocat 600.000 de lei pentru acest proiect și mă bucur foarte tare că am reușit să trecem la demararea unei noi lucrări prioritare pentru comunitate, un proiect de care locuitorii din Băița de sub Codru au mare nevoie, respectiv legătura dintre Băița de sub Codru și Băsești. Uite că a venit și ziua în care acest proiect beneficiază de fonduri guvernamentale prin PNDL, bani gestionați de Guvernul Ponta”, a declarat vicepreședintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Călin Matei, deputatul Colegiului 3, Codru-Chioar, prezent la ședința de Consiliul Local din Băița, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, a arătat că administrația locală a primit cu mare bucurie vestea finanțării. ”S-au discutat despre viitoarele proiecte ale comunității și am dat asigurără că vom face tot posibilul pentru ca anul 2015 să aducă noi proiecte finanțate în Băița de sub Codru”, a declarat deputatul Călin Matei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.