Alimentele-minune care previn celulele canceroase. Vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru organismul uman și are un efect antioxidant puternic

Cel mai mare coșmar al românilor este să audă de cancer. Această boală se află în topul celor mai temute boli din toată lumea.

Alimentele-minune care previn celulele canceroase. Din păcate, afecțiunea nu are o rată de tratament clară și are simptome complexe care diferă în funcție de tip. Trebuie să știm că această boală este influențată, în majoritatea cazurilor, de factori externi.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Puțini știu că aimentația este unul dintre factorii importanți în lupta cu cancerul. Anumite alimente pot reduce acest risc datorită nivelului ridicat de nutienți esențiali și antioxidanți.

Astfel, specialiștii recomandă consumul acestor trei alimente:

Turmeric

Este un condiment folosit adesea pentru a oferi un gust puternic anumitor mâncăruri. Culoarea curcumei provine din curcumină, care este un antioxidant puternic. Mii de articole au fost publicate în reviste medicale acest antioxidant. S-a demonstrat că acest compus ucide celulele tumorale, fiind un aliat important în lupta cu cancerul și prevenirea acestuia. Majoritatea substanțelor care previn cancerul fie împiedică formarea cancerului, fie împiedică răspândirea acestuia. Curcumina este eficientă în ambele cazuri.

Ceapa

Ceapa (din familia de legume Allium, care include și usturoiul și prazul), împreună cu legumele crucifere sunt printre cele mai bune alimente care luptă împotriva cancerului. Aceasta acționează mai ales împotriva dioxinei, un factor de risc pentru cancer. Dioxina este un tip de toxină care cauzează cancer care se găsește în fumul de țigară, gazele de eșapament, carnea gătită, peștele și lactatele. O lingură de ceapă roșie crudă conține fitonutrienți despre care s-a demonstrat că reduc toxicitatea dioxinei la jumătate, potrivit medicine.net.

Fructele de pădure

Fructele de pădure conțin o mulțime de substanțe fitochimice diferite care vă pot ajuta să vă protejați corpul de deteriorarea celulelor care duce la cancer.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.