Alin Bîrda, candidatul PNL pentru Primăria Baia Sprie este decis să continue proiectele pentru oraş. VIDEO+FOTO

Alin Bîrda este propunerea PNL pentru primăria oraşului Baia Sprie. Acesta şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie însoţit de colegi de partid dar şi de simpatizanţi.

„Este o zi importantă pentru Baia Sprie, este o zi importantă pentru PNL şi pentru parcursul pe care Baia Sprie îl va avea în viitorul apropiat.Suntem alături de Alin Bîrda şi împreună cred că putem să continuăm dezvoltarea oraşului Baia Sprie, proiectele pe care domnul primar Dorin Paşca le-a demarat şi, sigur, noi proiecte pentru dezvoltarea oraşului. Alin Bîrda reprezintă o nouă generaţie, o generaţie care vine cu un val de inovaţie care în parteneriat cu celelalte instituţii de la nivel judeţean şi cu colegii din Biroul Politic Judeţean pot să devină realitate pentru Baia Sprie”, a precizat Ionel Bogdan, preşedintele PNL Maramureş.

Alin Bîrda, candidatul PNL pentru Primăria Baia Sprie este dec…

Alin Bîrda, candidatul PNL pentru Primăria Baia Sprie este decis să continue proiectele pentru oraş

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 24 Mai 2017

Alături de Alin Bîrda s-a aflat şi fostul primar al oraşului Dorin Paşca. Fostul edil îl susţine că are încredere în candidat că va duce la bun sfârşit proiectele demarate pentru oraş.

„Mă bucur să mă aflu astăzi aici alături de Alin şi alături de această echipă şi ceea ce vreau să transmit băisprienilor este încrederea pe care mi-am pus-o în Alin. Cred cu tărie, atât eu cât şi echipa pe care am condus-o că Alin Bîrda va fi continuatorul proiectelor pe care eu şi această echipă le-am început. Sper să rămânem alături de el pe tot acest parcurs pe care-l începe el astăzi şi să reuşim împreună să ducem Baia Sprie acolo unde ne-am dorit în 2008. Sunt sigur că Alin va fi un primar foarte bun”, a spus Dorin Paşca, fost primar al oraşului Baia Sprie.

Proaspătul candidat spune că a simţit în ultimele zile cum l-a susţinut comunitatea în acest demers, le mulţumeşte locuitorilor oraşului şi promite că nu-i va dezamăgi. „Voi fi primarul cetăţenilor dacă voi reuşi să câştig această luptă şi abia apoi primarul politicienilor. Oamenii din Baia Sprie mă cunosc, eu m-am implicat în comunitate şi ca voluntar. Am reuşit, lumea ştie să facem un proiect legat de Lacul Albastru transformându-l şi reuşind să-l introducem într-un TOP 10 al locurilor de vizitat din România dintr-o arie protejată necunoscută, fără bani de la bugetul local ci doar cu voluntariat”, a spus Alin Bîrda.

Alin Bîrda are 38 de ani, este licenţiat în Management şi Drept administrativ şi este membru PNL din anul 2002. A lucrat ca şi consultant în domeniul ariilor protejate la Parcul Naţional Munţii Maramureşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.