Alina Bica este în stare de șoc. Ce greșeală MAJORĂ crede că a făcut, fosta șefă DIICOT

bicaAvocata Laura Voicu, reprezentantul legal al fostei șefe DIICOT, Alina Bica, susține că și în prezent clienta sa este în stare de șoc, după ce a fost reținută. Laura Voicu susține că marea greșeală a Alinei Bica a fost faptul că a pus întrebări și a deranjat sistemul, într-un moment în care probabil ar fi trebuit să tacă.

”Doamna Bica a avut întotdeauna un rol activ. Îi place să se implice, să pună întrebări. Greșeala ei majoră a fost aceea că a pus întrebări la întâlnirea (n.r.: referindu-se la ședința ANRP în care a fost aprobat dosarul de retorcedare care a produs un prejudiciu de peste 60 de milioane de euro). Dintre cei trei care s-au opus inițial acelui dosar sunt arestați, iar  cel (n.r: referinduse la membrul PNL, Sergiu Diacomatu) care i-a pus dosarul pe masă este în libertate. Ceilalți trei care au fost de acord cu aprobarea dosarului sunt în libertate. (…)  Alina Bica este în stare de șoc în continuare”, a declarat Laura Voicu, la Antena 3.

Alina Bica este nevinovată şi nu există probe pentru a dovedi contrariul- susţine avocata fostei şefe DIICOT. Laura Voicu spune că Alina Bica este în stare de şoc şi nu găseşte nicio explicaţie raţională pentru ceea ce i se întâmplă.

Avocata Alinei Bica spune că dosarul în care fosta şefă DIICOT este acuzată de abuz în serviciu, dare şi luare de mită nu este complet şi probele nu îi dovedesc vinovăţia.

Avocata Alinei Bica mai spune că relaţia de prietenie a acesteia cu Elena Udrea era cunoscută chiar şi de premierul Victor Ponta încă de la preluarea şefiei DIICOT.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.