Alina Gorghiu propusa pe la conducerea PNL

AtanasiuPrim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Teodor Atanasiu a declarat, pentru AGERPRES, că a propus în cadrul reuniunii desfășurate miercuri seara, la București, ca Alina Gorghiu să candideze pentru conducerea partidului și a adăugat că i-a solicitat lui Klaus Iohannis susținerea.

”Am făcut o propunere. Am cerut și președintelui Klaus Iohannis să-i acorde sprijinul”, a spus Atanasiu.În opinia sa, lupta pentru conducerea PNL ar fi putut provoca o falie, motiv pentru care a avansat propunerea, dar și în urma unor discuții avute cu mai mulți colegi.

În 28 noiembrie, Teodor Atanasiu a anunțat, la Alba Iulia, că va candida la președinția partidului, respectiv pentru postul de co-președinte, el afirmând că foarte mulți dintre colegii săi i-au declarat susținerea.

„Eu sunt unul dintre candidații la acest post, pentru care mulți dintre colegii mei mi-au declarat susținerea. Eu sper să nu fie o adevărată bătălie pentru acest post, fiindcă până la urmă este un post interimar, până la Congresul din 2017. Cred că ne vom strânge toți liderii partidului, cu toți președinții de județe, și vom sta la o discuție amicală, discutând ce avem de făcut politic în perioada următoare și care ar fi cel care ne-ar reprezenta cel mai bine. Sper să alegem dintre doi-trei și nu dintre 32 (vicepreședinți — n.r.)”, anunța prim-vicepreședintele liberal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.