AMENZI URIAŞE pentru românii care folosesc mijloacele de transport în comun şi MIROS URÂT

Amenzi cuprinse între 100 și 400 de lei vor fi date persoanelor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca având haine murdare sau urât mirositoare. Vor fi sancționați și călătorii care transportă alimente sau materiale care miros urât, precum și cei care înjură sau fac semne obscene.

Aceste amenzi vor fi impuse după 15 ani în care normele de conduită în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca nu au mai fost actualizate.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  Vezi aici oferta 

Cele mai importante modificări în regulament se referă la faptul că cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun cu haine murdare sau urât mirositoare pot risca o amendă între 100 şi 400 lei. La fel se va întampla şi cu cei care transportă alimente sau materiale care miros urât care şi care îi pot deranja pe călători. De asemenea, şi cei care înjură sau vor arăta semne obscene vor fi aspru sancţionaţi.

Cei prinşi fără bilet şi care refuză se se legimiteze riscă o sancţiune de până la 500 de lei.

Deocamdată regulamentul se află în dezbatere publică şi poate fi consultat pe pagina de internet a primăriei până joi, pentru ca ulterior să fie supus aprobării Consiliului Local.

În Cluj-Napoca, în fiecare zi sunt validate peste cinci sute de mii de călătorii cu mijloacele de transport în comun.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.