Secție ATI, transformată în bordel. Dezmăț total în locul unde sunt tratați bolnavii de COVID-19.  Medicul, prins cu asistenta în timp ce se iubeau

Secție ATI, transformată în bordel. Dezmăț total în locul unde sunt tratați bolnavii de COVID-19.  Medicul, prins cu asistenta în timp ce se iubeau

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Un nou scandal a izbucnit la Spitalul de Județean de Urgență Târgu-Jiu, unde are loc o cercetare disciplinară a cadrelor medicale, realizată de Consiliul etic, pentru întreținerea de relații intime chiar la secția ATI, lângă bolnavii de Covid-19.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

E vorba de o asistentă și un medic rezident, acuzați că au făcut sex în incinta instituției sanitare. Totul a ieșit la iveală după o sesizare anonimă trimisă conducerii unității medicale, dar și Ministerului Sănătății.

Mai mult de atât, acuzațiile ajung până la nerespectarea normelor și regulilor împotriva răspândirii SARS – CoV – 2, asistenta a fost depistată pozitiv și a stat în aceeași încăpere cu medicul, iar acesta nu a intrat în izolare.

Scandal la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, după ce cadrele medicale au întreținut relații intime la ATI, lângă pacienții infectați cu Covid-19

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea respectivă, scrie Adevărul.

Totodată, se aduc acuzații grave cu privire la întreținerea de relații intime în incinta secției de Anestezie și Terapie Intensivă:„a transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.