ANAF continuă ofensiva. Milioane de români vor fi verificaţi la sânge! Românii aflaţi în străinătate nu vor scăpa nici ei!

anafANAF continuă ofensiva. Milioane de români vor fi verificaţi la sânge! Vezi dacă te numeri printre ei!

Ofensiva economică fără precedent a inspectorilor de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală continuă cu măsuri şi amenzi deosebit de severe. Potrivit revistei Capital.ro,inspectorii ANAF au anunţat pe site-ul oficial că au reuşit să verifice până în prezent situaţia la zi a peste 26.000 de români. Au fost verificate la sânge firmele din categoria întreprinderi mici şi mijlocii, dar şi persoanele fizice care nu au prezentat o situaţie fiscală clară fiind înregistrate cu datorii în evidenţeleFiscului.

 Potrivit ultimului comunicat remis de inspectorii ANAF, au fost verificate instituţiile cu grad mare de risc fiscal şi s-a trecut la întocmirea unei evidenţe exacte a contribuabililor care au restanţe finaciare consistente, care au condus la prejudicii financiare care au depăşit suma de 1.000.000.000 euro de la începutul anului 2015.ANAF a reuşit să identifice în primele cinci luni ale anului în curs, disfuncţionalităţi evidente şi avertizează că vor continua măsurile de verificare menite să depisteze contribuabilii rău-platnici.

Inspectorii ANAF au demarat de mai multe luni măsuri severe care au dus la impuneri fiscale controversate. Aşa cum am precizat şi în materialele anterioare aproape 6.000.000 de români s-au trezit cu reţineri cuprinse între 200-500 de lei pe diverse motive. Unele categorii de contribuabili au de plătit în continuare bani pentru acţiunile de la SIF, alţii pentru meseriile liberale prestate, dar nedeclarate.

Paradoxal românii aflaţi în străinătate se vor trezi şi cu penalităţi la sumele datorate în eventualitatea în  care nu au aflat că trebuie achitate. Potrivit Capital.ro, inspectorii ANAF au înregistrat o creştere alarmantă a indicatorului prejudicii aferente sesizărilor penale şi ale diferenţelor din cadrul palierului impozite şi taxe. Măsurile de verificare ale celor de la ANAF vor continua în acelaşi ritm şi în perioada următoare.

Românii din ţară şi din străinătate sunt asediaţi de controalele inspectorilor ANAF, iar cei care vor trata cu superficialitate cerinţele ANAF, se vor trezi cu sume mari de achitat, datorate penalităţilor ce se însumează zilnic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.