ANCHETA se COMPLICĂ! Dezvăluiri de ultimă oră în cazul CRIMEI de la VIŞEU de JOS. Noi DOVEZI ies la IVEALĂ!

ANCHETA se COMPLICĂ! Dezvăluiri de ultimă oră în cazul CRIMEI de la VIŞEU de JOS. Noi DOVEZI ies la IVEALĂ!

Ancheta în cazul morţii şefului de post se complică imediat ce anchetatorii au primit rezultatul ADN-ului din smocul de păr găsit sub unghia poliţistului ucis. Conform informaţiilor noastre , se pare ADN-ul smocului de păr ar aparţine victimei şi nu criminalilor.

VEZI:POLITISTUL Gheorghe Nistor condus azi pe ultimul drum de colegi și sute de persoane. A lăsat în urma lui multă durere și întrebarea „De ce a fost ucis?”VIDEO+FOTO

Totodată, din informaţiile noastre , nici camerele de supraveghere din clădirea instituţiei nu funcţionau în ziua nefastă, iar singura probă video obţinută a fost cea de la banca aflată la parterul unei clădiri peste drum de sediul poliţiei , acolo s-au găsit imagini cu cei doi la intrarea în clădire, iar la plecare din sediul poliţiei au ieşit prin spate, nu mai fie observaţi.

La percheziţiile desfăşurate la domiciliile celor doi fraţi , anchetatorii nu au găsit hainele cu care au fost îmbrăcaţi în ziua crimei , ci doar o sumă mare de bani.

Se pare cei doi reţinuţi şi-ar fi dat foc la hainele pe care le-au purtat în ziua crimei, haine care apar in filmarea video.

Vom reveni cu amănunte.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. NU CRED CA SUNT CEI DOI, CRIMINALII, nu trebuie invinovatiti niste oameni amarati………….trebuie cautati adevaratii criminali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.