Andreea Esca, grav bolnavă. Prezentatoarea PRO TV este de nerecunoscut – Foto

Andreea Esca, grav bolnavă. Prezentatoarea PRO TV este de nerecunoscut – Foto
Andreea Esca, celebra prezentatoare de la PRO TV, este grav bolnavă și niciun tratament nu pare să funcționeze. Ultima ei speranță mai sunt leacurile băbești.

Andreea Esca, o legendă a televiziunii din România, este bolnavă, tratamentele pe care și le-a administrat până acum neavând rezultate. Aceasta a declarat pe un cont de socializare că ar „încerca orice”, în cele din urmă ajungând să recurgă la leacurile băbești. Deși este vorba despre o simplă răceală, impactul pe care aceasta îl are asupra prezentatoarei este foarte mare, întrucât fiind foarte ocupată și implicată în mai multe proiecte, nu poate lipsi prea mult din „cadru”.

O altă problemă de sănătate pe care evidențiat-o tot pe o rețea de socializare este că nu mai are voce. Aceasta speră ca peste noapte să îi revină, scrie Spynews.

Prezentatoarea a ajuns chiar să apeleze la leacuri băbeşti pentru a se face bine, iar una dintre acestea este chiar infuzia. „Noapte bună! Încerc orice, doar să-mi treacă răceala asta #cucapulinoala”, a scris Andreea Esca pe Instagram, iar fanii au ţinut să-i ofere imediat câteva sfaturi pentru a se pune cât mai repede pe picioare.sursa:evz.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.