Angajări pe salarii nete cuprinse între 2.000 lei şi 2.500 lei lunar

In această perioadă pe cel mai mare site de recrutare din ţară, pentru care angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de posturile vacante cu salarii nete cuprinse între 2.000 lei şi 2.500 lei lunar.

Iată posturile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

O firmă angajează mecanic întreţinere utilaje grele, pe salarii nete de 2.500 lei lunar.

Angajatorii caută pentru acest post un mecanic cu experienţă în reparaţii şi întreţinere de utilaje grele Volvo şi CAT, care are permis de conducere categoria B şi este dispus să lucreze ore suplimentare pe perioada verii.

Bookster angajează pe postul de curier de cărţi, pe salarii nete de 2.000 lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere, îi place să conducă, are prezenţă plăcută şi veselă, e rapid şi stabil.

Candidatul selectat pentru acest post este ofertat cu salarii nete de 2.000 lei lunar, cu bonuri de masă, abonament pentru telefonul mobil, abonament la clinicile medicale Regina Maria şi la săli de sport prin 7Card. Compania pune la dispoziţia angajaţilor un bar cu cafea, ceaiuri, fructe proaspete, alune, migdale şi seminţe crude.

O firmă angajează operatori maşini CNC pe salarii medii nete de 2.000 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are diplomă de calificare „Operator maşini cu comandă numerică”, cunoştinţe minime de operare PC. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe acest post salarii medii nete de 2.000 lei lunar, asigurare privată de sănătate, prime de sărbători.
O firmă angajează pe postul de agent de turism pe salarii de 2.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în acest post, ştie să lucreze la PC şi are cunoştinţe de Geografie, are foarte bune abilităţi de comunicare, e orientat către client, e adaptabil şi are spirit de muncă în echipă. Candidatul selectat pentru acest post va putea participa la infotrip-uri în străinătate.

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.