Ansamblul MARA la Cernăuți !!!

Spectacolul „MĂRŢIŞOARE” a fost dedicat inaugurării Președinției României în Consiliul Europei și face parte din Proiectul „Mărțișor” 2019 la Kiev și Cernăuți, Ucraina, realizat de Ambasada României în Ucraina, Consulatul General al României la Cernăuți în parteneriat cu Centrul Bucovinean de Artă Cernăuți, finanțat de ICR. Evenimentul a avut loc în Sala de Spectacole a Palatului ”Tineretul Bucovinei” din Cernăuți.

 În deschidere au vorbit: consulul general Irina-Loredana Stănculescu, miniştri- consilieri Ionel Ivan, Edmond Neagoe, Ionel Mitea. Cu mesaje de felicitare au fost prezenţi Ion Muntean, preşedintele Consiliului Regional și Vasile Gostiuc, adjunct al Şefului ARS.

Ansamblul „MARA” a prezentat un program care a cuprins dansuri din zonele folclorice Maramureș, Lăpuș și Oaș, un recital al solistei Ileana Matus și al grupului de instrumeniști, prezentator Carmen Sorocan. Excelenta evoluție a membrilor ansamblului a fost răsplătită cu aplauze și consemnată în presa locală. Ansamblul are coregraf pe Gheorghe Rednic, conducerea muzicală Mihai Chiș, coordonare artistică Ileana Matus, un triumvirat a cărui muncă își artă roadele în spectacole din ce în ce mai valoroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.