Anunţ-bombă de la EMAG! De astăzi. Reduceri

eMAG deschide al doilea showroom din Bucureşti, în cadrul Galeriilor Titan, de pe strada Liviu Rebreanu nr. 6A din sectorul 3, anunţă joi compania, printr-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit comunicatului, noul showroom este primul pe care eMAG îl deschide în acest an, iar extinderea va continua şi în ţară.

‘Am ales să deschidem un nou showroom în cel mai populat sector al Bucureştiului pentru a veni mai aproape de clienţi cu o experienţă foarte bună de shopping, care îi va convinge chiar şi pe cei care nu au mai comandat până acum să facă primul pas în comerţul online. Estimăm că peste 150.000 de comenzi vor fi livrate anual aici. În plus, ne aşteptăm ca, în cel mult doi ani, acest showroom să depăşească vânzările celui din Crângaşi şi să devină cel mai mare din acest punct de vedere’, a declarat Sorin Dinu, Retail director eMAG.

Cu ocazia deschiderii noului showroom, au fost angajate 70 de persoane. În spaţiul din Titan vor fi expuse peste 1.500 de produse şi accesorii din categorii precum electrocasnice, electronice, produse şi soluţii IT, gaming, aparate de îngrijire personală şi smart tech.

În mod special, noul loc le oferă pasionaţilor de jocuri un spaţiu de gaming dedicat, unde vor putea testa cele mai noi titluri şi în care vor fi organizate competiţii.

Clienţii care vor plasa în showroom-ul din Titan comenzi de cel puţin 2.000 de lei, în perioada 23 – 31 martie 2017, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT.

În prezent, eMAG are showroom-uri proprii în oraşele Braşov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oradea, Timişoara, Iaşi, Ploieşti şi Cluj-Napoca. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa şi Piteşti, şi încă 202 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poşta Română.

sursa:economica.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.