Anunț de presă : Proiectul “ Investiții pentru copii”, cod SMIS 113170

Anunț de presă : “ Investiții pentru copii”

Societatea NORTH BUSINESS SOLUTIONS SRL, cu sediul în Municipiul Baia Mare, Bulevardul Republicii nr.54, Ap.43, judeţul Maramureş, cod poştal 430231, România, a implementat în perioada cuprinsă între lunile iulie 2018 – iunie 2020, proiectul “ Investiții pentru copii”, cod SMIS 113170, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții investiții 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Proiectul are o valoare totală de 1.303.819,93 lei, cu o finanţare nerambursabilă în valoare de 866.212,77 lei, din care 736.280,85 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 129.931,92 lei din bugetul național, în baza contractului de finanţare nr. 2643 din 09.07.2018, încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Crearea unei baze complete de joacă și recreere pentru copii, constând în modernizarea spațiului destinat activității,
achiziționarea de mobilier, echipamente funcționale pentru dotarea spațiului, precum și echipamente specifice pentru
joacă.
2. Crearea a 3 noi locuri de muncă, unul fiind din categoria persoanelor defavorizate, și menținerea acestora și a locurilor de muncă existente la 31.12.2016 (când s-a înregistrat un număr mediu de 1 angajat) timp de 3 ani de la data estimată pentru efectuarea plății finale în cadrul proiectului.

Obiectivele au fost realizate în totalitate.

Rezultatele obținute ca urmare a îndeplinirii obiectivelor vor contribui la consolidarea poziției pe piață a întreprinderii.
Impactul proiectului: Locurile de muncă create, din care unul ocupat de o persoană din categoria persoanelor defavorizate, vor contribui la creșterea veniturilor bugetare și la un standard de viață mai bun.

Proiectul de investiţii a fost implementat în Baia Mare, str.Gheorghe Șincai nr.31, parter, județul Maramureș, România.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.