Anunţ de ULTIMA ORA: „27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere!”

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, a precizat, marţi, pe Facebook că 27, 28 şi 29 decembrie nu vor fi declarate zile libere pentru bugetari. Anunţul vine după ce presa a publicat un proiect de hotărâre de guvern în care se propunea ca cele trei zile lucrătoare dintre Crăciun şi Revelion să fie libere.
Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că este necesar ca aceste zile să fie lucrătoare.

„27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens și nici nu intenționează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria sa lucreze”, a explicat ministrul Muncii pe Facebook.

Presa a prezentat, luni, un proiect de hotărâre de guvern care prevedea ca, anul acesta, românii să beneficieze de vacanţă prelungită de Sărbători. Pe lângă liberele de Crăciun şi Revelion, adică 25 – 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, bugetarii ar fi beneficiat de alte trei zile libere. Potrivit unui proiect de HG citat de Prolex, 27, 28 şi 29 decembrie ar fi fost declarate zile libere.

Citeste mai mult pe romaniatv.net/

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.