Anunţ de ultimă oră ce vizează CARDURILE bancare-Mastercard

În ceea ce privește articolul publicat de Jurnalmm.ro în data de 8 ianuarie 2019, cu titlul „Se schimbă CARDURILE. Anunţul OFICIAL care vizează milioane de ROMÂNI”, compania Mastercard vine cu completări ca urmare a comunicatului global care anunță modificarea logo-ului și cu precizări menite să clarifice titlul:

  • Mastercard a dezvăluit, la începutul acestei săptămâni, următorul pas în evoluția identității sale de brand: utilizarea logo-ului emblematic al companiei – cercurile roșu și galben interconectate – fără cuvântul „mastercard®”.
  • Decizia este menită să faciliteze folosirea unei sigle care să fie ușor de utilizat pe toate platformele digitale, canalele de retail și dispozitivele conectate.
  • Posesorii de carduri nu sunt afectați de aceste schimbări, în contextul în care vor fi implementate în timp, într-un ritm de business normal.
  • Renunțarea la cuvântul „mastercard®” în logo reprezintă al doilea pas în evoluția identității de brand a Mastercard, după ce, în anul 2016, compania a lansat o siglă simplificată.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.