Anunţ de ultimă oră: Cel mai performant primar, exclus din PSD!

Anunţ de ultimă oră: Cel mai performant primar, exclus din PSD!
psd

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbţie de fonduri europene din ţară, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, sâmbătă seara, într-o postare pe o reţea de socializare, că nu doreşte să fie scos ”pe uşa din spate” a unui partid din care a făcut parte 17 ani şi de care este ”legat sufleteşte” şi că, în consecinţă, va ataca decizia Comitetului Executiv Judeţean Alba.

”Sunt un om legat sufleteşte de PSD şi nu doresc să fiu scos pe uşa din spate din acest partid alături de care am avut rezultate foarte bune în ultimii 17 ani. Vă anunţ pe această cale că voi ataca, conform statutului, decizia de excludere a mea din partid şi doresc să fac acest lucru într-o manieră în care să limitez cât mai mult prejudiciul de imagine pe care l-ar putea avea PSD în Alba. Îmi respect colegii şi respect statutul partidului. Cred cu tărie că Partidul Social Democrat este un partid modern, construit pe valori europene şi în care primează democraţia”, a declarat, potrivit unui comunicat postat pe contul său de Facebook, Gheorghe Damian, care este şi vicepreşedinte al PSD Alba, notează Agerpres.

Damian a adăugat că rămâne ”fidel” valorilor social-democrate.

”Din anul 2000 sunt trup şi suflet alături de PSD, am crezut şi cred în acest partid şi am rămas alături de el chiar şi în momente grele, în care alţii îmi promiteau tot felul de favoruri pentru a trăda. Nu am trădat, pentru că nu am în sânge trădarea, ci sunt un om sincer, crescut la ţară, care ştie ce înseamnă cuvântul dat şi onoarea”, a spus primarul.

Gheorghe Damian, aflat la al V-lea mandat consecutiv de primar, reales în vara anului trecut cu 85%, a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au transmis mesaje de susţinere şi solidaritate. ”Şi nu aţi fost puţini, iar pentru un om care crede în oameni aceste mesaje înseamnă speranţa că putem construi împreună o Românie puternică, în care să conteze valorile, onoarea şi respectul reciproc”, a declarat edilul.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.