Anunţ de ultimă oră! Nunta anului în PSD. Irina Tănase va deveni soţia lui Liviu Dragnea! Vezi când are loc evenimentul

Anunţ de ultimă oră! Nunta anului în PSD. Irina Tănase va deveni soţia lui Liviu Dragnea! Vezi când are loc evenimentul

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat  la B1 TV că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu a precizat că liderul PSD nu a plecat și nu va pleca în insulele Maldive, așa cum s-a zvonit în ultimele zile.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.

Irina Tănase a apărut prima oară în public alături de Dragnea la congresul PSD din martie 2018. Atunci, liderul PSD a răspuns, la o întrebare pe această temă, ca nu a cerut-o în căsătorie. „Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”.

Liderul PSD a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015.Citeste mai mult pe RTV.NET

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.