ANUNŢ de ULTIMA ORA! Sistem de programări online la Înmatriculări şi Paşapoarte. VEZI ce trebuie să faci

ANUNŢ de ULTIMA ORA! Sistem de programări online la Înmatriculări şi Paşapoarte. VEZI ce trebuie faci

Pentru a evita aglomerația la ghișee, începând cu data de 12 februarie 2017, programari pentru inmatriculari, pasapoarte, permise si examinare auto –  se fac exclusiv online, la adresa www.programari.prefecturamaramures.ro.

De asemenea, la aceeași adresă se fac programări online și la Serviciul Pașapoarte.

Sistemul face programări în zilele lucrătoare, în timpul programului de lucru (luni – miercuri: 8,30 – 16,30, joi: 8,30 – 18,30, cu pauză de masă între orele 12,30 – 13; vineri: 8,30 – 13,30), în ordinea înscrierii. Pentru acest lucru, cetățenii trebuie să aleagă serviciul pe care îl doresc și să introducă câteva date personale (nume, prenume și, după caz, CNP, seria și numărul cărții de identitate, seria șasiului mașinii). În final, sistemul afișează bonul de ordine. Cetățenii se vor prezenta la ghișeu în ziua și la ora trecute pe bon.

Ne dorim ca, astfel, serviciile noastre să fie oferite în mod civilizat, iar maramureșenii să își rezolve problemele fără a întâmpina neplăceri. Respectăm cetățenii, înțelegem că timpul lor este prețios și îi îndemnăm să folosească cu încredere această nouă modalitate de obținere a programărilor. Precizăm că este absolut necesar ca datele personale înscrise în sistem să fie cele reale ale persoanei care se va prezenta la ghișeu.

Loading...
loading...

6 COMENTARII

  1. Bună ziua, o intrebare as avea daca va rog sa imi răspundeți, in cazul in care o persoana are programare pt examinare, si nu se prezintă , se poate ca o alta persoana programată mai tarziu sai ia locul acelei persoane care nu se prezintă?ast raspuns dv, multumesc

  2. Astazi, 2 iulie, se pot face programari online pentru un pasaport cel mai devreme in august. Plus durata de eliberare a pasaportului, aveti dreptate, e un sistem foarte civilizat. De genul ne distram, dar in incinta. Se poate sa-mi fac pasaportul in alta regiune administrativa daca cei din Maramures sunt asa de ocupati? Realmente, trebuie sa-mi fac rezervare de avion cat de curand si numarul de pasaport e informatie necesara.

  3. Programul cu programarile online este pus la pamant de ciubucarii care vand locurile pe spagi ce le impart cu functionarii din politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.