Anunț despre Valentina, fetița din Maramureș dispărută. Ce s-a văzut pe camerele video

Valentina Rusnac a dispărut vinerea trecută din curtea unor vecini unde se juca împreună cu sora ei mai mică. De atunci toată lumea o caută, iar familia este disperată!

Anchetatorii au găsit bluza purtată de micuță în momentul dispariției în albia râului Repedea, râul spre care s-ar fi îndreptat Valentina, după cum le-a spus sora mai mică polițiștilor.

Autoritățile iau în calcul și varianta unei răpiri.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Mă gândesc că poate este în viaţă, poate nu este în viaţă, poate este răpită, poate nu este răpită. Îmi pare rău de ea. Ce mă fac… Nu mai pot…”, spune, cu lacrimi în ochi, mama Valentinei, pentru digi24.ro.

Super oferta.Mara International Tour – agentie de turism Baia Mare

„Au fost în jur de 150 de persoane care au participat la activităţile de căutare. La căutări au fost folosiţi şi câini de urmă ai IJP. Ieri s-a găsit bluza cu care era îmbrăcată fetiţa la momentul dispariţiei. În continuare se depun toate eforturile pentru ca fetiţa să fie găsită”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Maramureș, Florina Metes.

În zona în care se presupune că a dispărut fetița de 6 ani sunt instalate camere de supraveghere, dar pe imagini nu se vede deloc micuța,

„S-a văzut numai mama copilei care alerga disperată pe acolo ca să caute pe acolo, deci niciun indiciu care să ne arate că pe unde sunt camerele instalate să fi trecut copilul”, a spus și primarul localității Repedea.

Sora mai mică a Valentinei le-a spus tuturor că micuța s-ar fi dus în apă.

„Eu, personal, am discutat cu fetiţa de 4 ani, sora Valentinei, care m-a adus aici şi mi-a indicat exact locul în care s-a dus sora sa în apă”, a declarat și consilierul Vasile Boldijar.

SURSA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.