ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare: Proiectul „Sala de sport  școlară în sat Bistra, comuna Bistra , judetul Maramureș ””

COMUNA BISTRAcu sediul în comuna Bistra , str. Principală nr. 314 , judetul Maramureș  , titular al proiectului „Sala de sport  școlară în sat Bistra, comuna Bistra , judetul Maramureș ” propus  a fi amplasat în comuna Bistra , sat Bistra ,nr. 153 , judetul Maramureș  , anunță publicul  interesat  asupra luării deciziei  etapei  de încadrare  de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș , în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului  , pentru proiectul mai sus menționat .

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot  fi consultate la sediul Agenția pentru Protecția Mediului  Maramureș ,cu sediul în localitatea Baia Mare , str. Iza , nr.  1A  în zilele de luni – joi între orele  8- 1630 și vineri între orele  8 – 1400 precum și adresa de internet http://apmmm.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile  de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru protecția Mediului Maramureș .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.