ANUNŢ ŞOC despre ROMÂNIA: Ce se ÎNTÂMPLĂ CU ŢARA NOASTRĂ cu TRUMP PREŞEDINTE!

ANUNŢ ŞOC despre ROMÂNIA: Ce se ÎNTÂMPLĂ CU ŢARA NOASTRĂ cu TRUMP PREŞEDINTE!

Analistul economic Aurelian Dochia susţine că şansele ca NATO să dispară sunt foarte mari în cazul în care Donald Trump va câştiga alegerile din SUA.
„În vreme ce Hillary Clinton este garantul unei anumite continuităţi în politici inclusiv în politica externă şi cele economice, Donald Trump este văzut ca fiind cel care ar aduce mai multe surprize. Și probabil că una dintre cele mai importante suprize este legată de politica externă americană care va deveni mai puţin ambiţioasă”, a spus acesta, potrivit Libertatea.romania-sua

Analistul susţine că NATO are nevoie de susţinerea americană pentru a-şi putea desfăşura activitatea.

„A făcut unele declaraţii care sunt îngrijorătoare şi cu privire la NATO şi probabil că sub influenţa lui Trump rolul NATO s-ar putea diminua foarte mult. Practic, fără poziţia americană în NATO, acesta nici nu ştiu dacă va mai rezista ca organizaţie de apărare internaţională şi asta evident că în Europa ar avea nişte consecinţe extrem de mari, în momentul în care Europa nu este pregătită pentru o alternativă de apărare în afara NATO”, a adăugat analistul.

Acesta consideră că dispariţia NATO este cel mai îngrijorător lucru şi că toate ţările, inclusiv România, ar avea de suferit.

„Schimbările sunt forte importante deşi nu sunt foarte vizibile de pe o zi pe alta, ele manifestându-se pe o perioadă mai lungă de timp şi nu vor fi direct legate de relaţia SUA – România. Vor fi mai degrabă o urmare a unor schimbări la un nivel mult mai larg, la nivel european şi internaţional”, a mai spus analistul.

sursa:capital.ro

Loading...

3 COMENTARII

  1. Cred ca va pare rau ca nu va trimit amerolucii NATO sa aparati groapa de gunoi de la Farcasa de bastinasii batjocoriti de interesele corporatiste.

  2. Nu vrea domnu Dragnea numai voturi cu totu din adinsu , de si este condamnat pentru voturi , dar nu se pocaeste pina nu o sa intre dupa grate , si cred ca ar meritau poate sar linisti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.