ANUNŢ TULBURĂTOR al fiicelor lui Gabriel Cotabiţă. Ce spun despre deconectarea artistului de la aparate

După ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Gabriel Cotabiţă ar urma să fie deconectat de la aparate, fiicele sale au reacţionat şi au declarat pe Facebook că „NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul”.

În presă au apărut informaţii potrivit cărora medicii ar fi decis să îl deconecteze de la aparate pe Gabriel Cotabiţă, duminică seara. Fiicele sale au declarat, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, că acest lucru nu este adevărat şi că starea artistului este în continuare bună.

NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul. Este ILEGAL în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi cât și echipa Spitalului Floreasca. Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorința de discreție exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informațiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca„, a scris una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Gabriel Cotabiţă este internat de mai bine de două săptămâni în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce pe 8 mai a suferit un stop cardio-respirator într-o sală de sport a unui hotel din Capitală. Starea lui este gravă, dar stabilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.