Apare o nouă bancă în România? Veste neașteptată pentru români. Tocmai au anunțat

O nouă bancă ar putea apărea pe piața din România, după ce un adevărat gigant dorește să își extindă serviciile bancare la nivel internațional. Pe lângă țara noastră, pe listă mai sunt Polonia și Bulgaria. Despre ce bancă este vorba?

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Cunoscutul operator de telefonie mobilă Orange se pregătește pentru extinderea serviciilor bancare furnizate prin Orange Bank, scrie profit.ro, care adaugă că printre țările vizate se află și România. Acest serviciu este deja disponibil în străinătate, însă doar în Spania și în mai multe țări din Africa.

Proiectul poartă numele de cod “One Bank” și a fost prezentat deja reprezentanților angajaților. De asemenea, primul pas în expansiunea internațională este reprezentat de fuziunea dintre Orange Bank Franța și Orange Bank Spania, aceasta din urmă fiind deschisă în urmă cu trei ani.

După fuziunea dintre acestea, scrie sursa anterior citată, serviciile Orange Bank vor fi lansate pe piețele din România, Polonia și Bulgaria.

Venit bancar mai mare

De asemenea, va lua naștere și un nou departament de dezvoltare care va coordona extinderea Orange Bank pe piețele europene și care va avea ca obiectiv generarea unui venit bancar net mai mare la un cost marginal.

În plus, proiectul “One Bank” are misiunea de a sprijini Orange Bank să ajungă la pragul de rentabilitate. Prin acest proiect, Orange seră ca banca să atingă echilibrul operațional în doi ani.

În prezent, Orange Bank furnizează conturi curente, conturi de economii, împrumuturi, asigurări și servicii de plată.

Într-o altă ordine de idei, presa internațională anunță că această bancă ar fi adunat pierderi nete care se ridică la aproape 800 de milioane de euro în cei cinci ani de activitate. Pe acest fond, acționarii au fost obligați de împrejurări să vină cu bani în fiecare an.

Sursa anterior citată mai scrie că Orange nu a comentat, până în momentul actual, informațiile anterior prezentate.

Orange deja furnizează servicii financiare în România

În ceea ce privește serviciile financiare pe care Orange le furnizează deja în România este vorba despre Orange Money, societate ce a fost înființată pentru furnizarea de servicii și de transfer de bani de pe telefonul mobil.

Sursa anterior citată spune că Orange Money și-a crescut capitalul social cu 20,34 milioane de lei. Așadar, a ajuns de la un capital social de 203,19 milioane de lei, la un capital social de 223,52 milioane de lei.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.