Apple: Modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în peste 115 țări până la sfârșitul anului

Grupul american Apple Inc a anunțat că modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în peste 115 țări până la sfârșitul anului, transmite Reuters.

Noile iPhone-uri vor sosi până la sfârșitul acestei luni în alte 36 de state și teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa, potrivit datelor Apple. Pe cea mai mare piață a telefoanelor mobile inteligente — China — modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile din 17 octombrie. Alte țări unde vor fi lansate noile iPhone-uri includ Israel, Cehia, Groenlanda, Polonia, Africa de Sud, Bahrain și Kuweit.

Apple Inc a vândut peste zece milioane de noi iPhone-uri în primul weekend după ce modelele au fost scoase la vânzare (20 — 21 septembrie), arătând cererea solidă pentru telefoanele cu ecrane mai mari. Directorul general al companiei, Tim Cook, a anunțat că livrările modelelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus ar fi putut fi chiar și mai ridicate în cazul în care compania ar fi avut la dispoziție mai multe telefoane. În 2013, Apple a vândut peste nouă milioane de iPhone 5S și 5C în primul weekend, după ce modelele au fost scoase la vânzare.

Noile iPhone-uri au fost vândute inițial în SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore și Marea Britanie.

Apple rămâne cea mai valoroasă marcă din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro (în creștere cu 3% comparativ cu anul trecut), potrivit ediției din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100 publicat săptămâna trecută. Acest clasament a fost realizat în urma analizării a peste 3.000 de branduri de companii din 16 industrii cu comparații între Europa, America și Asia.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.