Aproape 5 000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii maramureşeni

tigariPoliţiştii maramureşeni au identificat un bărbat domiciliat în municipiul Baia Mare, care transporta cu autoturismul aproape 5 000 de pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată,  autoturismul a fost indisponibilizat iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, 25 iunie, poliţiştii specializaţi în combaterea contrabandei din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, în colaborare cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie, au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe DN 18. La volanul maşinii a fost identificat un băimărean iar în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au găsit în maşină 4 959 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 57 000 de lei, a fost confiscată, autoturismul a fost indisponibilizat iar băimăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca azi, 26 iunie, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.