Aproximativ 700 grame de bijuterii, descoperite ascunse asupra unui cetăţean turc la frontieră.VIDEO+FOTO

Poliţiştii de frontieră  au descoperit asupra unui cetățean turc aproximativ 700 grame bijuterii din metal galben, presupus a fi aur, pe care acesta încerca să le introducă ilegal în țară.

În data de 17.02.2019, în jurul orei 03.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autocamion marca Scania, înmatriculat în Turcia,  la volanul căruia se afla cetățeanul turc P.M., în vârstă de 49 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, pe corpul șoferului, două pachete de culoare neagră ce conțineau 688 grame de bijuterii din metal de culoare galbenă, presupus a fi aur, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară.

La verificări, s-a stabilit ca şoferul nu deţinea documente de proveninţă şi autorizaţie de operaţiuni cu metale preţioase. De asemenea, bărbatul a declarat că a primit bijuteriile în Istanbul, de la un conaţional, şi trebuia sa le transporte la Bucureşti, urmând să primească suma de 500 euro.

Întreaga cantitate de bijuterii din aur, în valoare totală de aproximativ 123.000 lei, a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor urmând a fi predată către Trezoreria Municipiului Bucureşti in vederea expertizării, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Aproximativ 700 grame de bijuterii, descoperite ascunse asupra unui cetăţean turc la frontieră

Aproximativ 700 grame de bijuterii, descoperite ascunse asupra unui cetăţean turc la frontieră

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Duminică, 17 februarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.