Asociaţia ASSOC participă la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI

Asociaţia ASSOC va participa vineri, 26septembrie 2014 la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul desfăşurat la nivel național este organizat de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă începând cu ora 9.00 la Casa Armatei din Baia Mare, str. Hortensiei, nr. 1.

Pentru echipa ASSOC inițiativa este o oportunitate de a prezenta serviciile oferite în cadrul proiectelor pe care le are în desfășurare (servicii de mediere, servicii de consiliere şi informare în domeniul ocupării, servicii de formare/calificare/recalificare în următoarele domenii – bucătar,ospătar,frizer/coaféz/manichiurist/pedichiurist,lucrător în comerţ,manichiură/pedichiură, lucrător în construcţii, interpret mimico-gestual, etc.)

Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieţei muncii, persoane în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenţi economici care doresc o selecţie riguroasă a personalului pe care doresc să-l angajeze.

Participând la aceast eveniment tinerii pot să îşi găsească un loc de muncă, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu la care pot participa absolvenții de studii superioare.

Pentru ma imulte detalii cu privire la cursurile gratuite oferite de asociația ASSOC vă invităm să ne contactați la sediul din Bulevardul Unirii nr. 28, Baia Mare, Maramureș, assoc@assoc.ro
Tel / Fax: 0262.222.226

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.