Asociaţia Esperando a sărbătorit, alături de părinți, copii, prieteni, precum și voluntari de la Team For Youth, 16 ani de la înființare

Asociaţia Esperando a sărbătorit, alături de părinți, copii, prieteni, precum și voluntari de la Team For Youth, 16 ani de la înființare.
De această dată, părinţii au fost cei ce au organizat evenimentul. Tema propusă a fost una prospectivă: „Cum vezi Asociaţia Esperando în viitor?” Fiecare dintre cei prezenţi a avut ocazia să-şi dea frâu liber imaginaţiei şi să creeze într-un mod plăcut, machete cât mai originale care reprezintă modul în care aceştia văd şi îşi doresc să fie Asociaţia Esperando în viitor.
Profesioniştii care au trecut de 5, 10 sau 15 ani de activitate în Asociaţia Esperando au primit trofee pentru eforturile şi sufletul pus în munca cu persoanele cu nevoi speciale în aceşti ani.
Şi la acest moment aniversar am avut tort, muzică şi dans. Au fost momente minunate petrecute împreună.
La mulţi ani tuturor celor ce v-aţi alăturat până acum visurilor Esperandocu credinţa că stă în puterea noastră să facem vieţi mai frumoase pentru cei ce au dizabilităţi sau nevoi speciale!
 
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.