Atentat sângeros, sunt cel puţin 18 morţi şi 57 de răniţi, mulţi dintre ei fiind elevi

Atentat sângeros, sunt cel puţin 18 morţi şi 57 de răniţi, mulţi dintre ei fiind elevi

Un atentat sinucigaş a avut loc sâmbătă la un centru educaţional din capitala Afganistanului, Kabul, bilanţul parţial indicând un număr de 18 morţi şi 57 de răniţi, mulţi dintre ei fiind elevi.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Atentatul a avut loc în afara centrului de învățământ, în cartierul Dasht-e-Barchi, din vestul Kabulului, locuit preponderent de șiiţi.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, Tariq Arian, spune că atacatorul încerca să intre în centru când a fost oprit de către agenții de securitate.

Potrivit lui Arian, numărul victimelor poate crește în continuare, deoarece membrii familiei victimelor atentatului sinucigaș sunt încă în căutarea diferitelor spitale unde au fost duşi răniții.

Niciun grup nu și-a asumat responsabilitatea imediată pentru atentat, iar talibanii au respins orice legătură cu atacul.

Un rezident local, Ali Reza, a declarat pentru AFP că majoritatea celor uciși și răniți erau elevi care așteptau să intre în clădire. „Eram la aproximativ 100 de metri de centru când o explozie mare m-a doborât la pământ„, a spus acesta.Sursa: romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.