ATENȚIE! Îți încarci telefonul noaptea? Află dacă este bine sau nu

Într-adevăr, când vorbim despre încărcarea telefoanelor, există o serie de reguli de care trebuie să ții cont. Dar, de asemenea, există și o serie de reguli care nu au niciun temei și de care ar trebui să uiți.

1

Nu spunem că aceste mituri nu ar fi avut sens cu ani în urmă, dar graţie avansării tehnologiei, bateriile litiu-ion actuale sunt în curs de perfecţionare.

Cele folosite de companiile mari precum Samsung şi Apple sunt făcute astfel încât să reziste între trei şi cinci ani, potrivit Mashable.

Încărcarea telefonului pe timp de noapte îl va distruge

Potrivit libertatea.ro, cu toţii ne lăsăm telefoanele la încărcat peste noapte. Altfel spus, le ţinem conectate mult mai mult decât ar fi nevoie pentru ca bateria să se încarce complet.

Există însă credinţa că această activitate ar afecta durata de viaţă a bateriei în timp. Nu mai este cazul cu aceste baterii de pe noile telefoane şi tablete. Smartphone-urile moderne au baterii litiu-ion sau litiu-polimer şi sunt suficient de “inteligente” pentru a se opri din încărcare atunci când ating capacitatea maximă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.