Atenţie la neatenţie! Furturi comise pe fondul neglijenţei!         

Nu uitaţi că paza bună trece primejdia rea! O parte din furturile sesizate poliţiştilor maramureşeni sunt favorizate chiar de oportunităţile create de proprietari. O uşă deschisă, portierele neasigurate sau neasigurarea oricărui bun îi determină pe hoţi să acţioneze şi îi încurajează să sustragă bunuri care nu le aparţin. Ieri au fost sesizate două astfel de fapte.

Un bărbat din Baia Sprie s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare pentru a reclama un furt din auto. Acesta a precizat că în perioada 11 – 12 februarie a.c., persoane necunoscute au profitat de faptul că a lăsat portierele autoutilitarei neasigurate şi i-au sustras o borsetă cu acte personale. În acest interval autoutilitara a fost parcată în mai multe locuri de pe raza municipiului.

Un alt furt a fost reclamat de un bărbat domiciliat în Seini. Acestuia i-a fost sustrasă bicicleta, pe care a lăsat-o neasigurată în Piaţa Unirii din oraş.

În ambele cazuri  poliţiştii au întocmit dosare penale şi desfăşoară cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.