Baia Mare: Atenţie la persoanele pe care le primiţi în locuinţă

Ieri, în jurul prânzului, sub pretextul unor verificări de rutină a presiunii instalaţiei de apă, doi tineri au pătruns în apartamentul unui bărbat în vârstă de 80 de ani, din Baia Mare. Abuzând de încrederea şi neatenţia proprietarului, cei doi tineri au sustras dintr-un dulap suma de 2000 de lei.

Victima a reuşit să furnizeze semnalmentele celor doi tineri, iar pe baza acestor date, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor infracţiunii de furt.

Poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să fie atenţi în momentul în care persoane necunoscute bat la uşă, chiar dacă acestea îşi atribuie calităţi oficiale.

Solicitaţi tuturor persoanelor care vă oferă diferite servicii la domiciliu, actul de identitate şi/sau dovada că sunt autorizaţi să efectueze astfel de servicii.

În situaţia în care aţi fost înşelaţi sau aveţi suspiciuni cu privire la calităţile pretinse de anumite persoane, anunţaţi de îndată poliţia şi încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.