ATENȚIE! Medicamentele care te UCID. NU le mai lua NICIODATĂ!

Romanul e invatat sa se trateze dupa ureche, iar de cele mai multe ori asta nu face deloc bine. Chiar daca vezi totul ca pe o joaca inofensiva, medicamentele pot fi extrem de periculoase iar luate cand nu trebuie te pot chiar ucide.

pastile

Secretele.com dezvaluie care sunt medicamentele care te ucid:

1. ALGOCALMINUL

Datorita pretului foarte mic, acesta pastila a devenit calmantul nr. 1 in Romania. Algocalminul se mai numeste si Algozone, si este produs de Ozone Romania. Agentia Europeana de Evaluare a Produselor Medicale, de recomandarile careia suntem obligati sa tinem cont, nu a restrictionat folosirea algocalminului, insa majoritatea tarilor europene l-au interzis de multi ani. Azi substanta din care se face “calmantul saracului” din Romania este interzisa in Danemarca si Belgia – unde este trecuta la rubrica otravuri, in Germania si Spania – inca din 1989, in Olanda, Grecia si Irlanda – incepand cu anul 1990. Am luat doar exemple din Europa!!!

Mai periculoase decat algocalminul, sustin medicii, sunt calmantele de durere care folosesc in componenta, alaturi de metamizol, o a doua substanta activa.

2. AULINUL ȘI PIROXICAMUL

Aulinul este recomandat pentru tratamentul durerii si inflamatiei asociate osteoartritelor, entorselor si luxatiilor, dar in mod special este prescris in cazul durerilor menstruale, chiar daca este extrem de periculos. Acesta a fost INTERZIS in Spania, Marea Britanie, Finlanda, Turcia, SUA, Australia sau Japonia, deoarece s-a constat ca provoca frecvent, insuficienta hepatica mortala!

Aulinul se numara printre cele mai cautate si utilizate medicamente in Romania, datorita efectelor sale calmante imediate. Putini insa stiu ca, substanta activa continuta de Aulin, denumita nimesulid, poate fi mortala.

Lista poate continua cu:

– Sprayul pentru astm Isoproterenol

– Stilbestrola

– Thyreotom forte

– Zelmac

– Ketotifen

Terfenadin

Methotrexat

Antibioticul Isoniazid

Pe toate acestea le aveti detaliate AICI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.