Atentie, soferi! 23 de permise de conducere reţinute pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului!

semafoarePoliţiştii maramureşeni au organizat pe raza de competenţă mai multe acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost constatate 243 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de aproximativ 53 000 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au controlat 279 de autovehicule care se deplasau pe drumurile publice şi au reţinut, pentru neregulile constatate, 33 de permise de conducere, dintre care 23 pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului şi şapte pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

La Cavnic şi Vişeu de Sus poliţiştii au acţionat împreună cu lucrători ai Registrului Auto Român Maramureş şi au retras, pentru defecţiunile tehnice constatate, cinci certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au acţionat în zona târgurilor şi a pieţelor agroalimentare pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Ei au legitimat persoanele fizice şi juridice care desfăşurau activităţi comerciale şi pentru neregulile constatate au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 7000 de lei.

La Târgu Lăpuş, poliţiştii Compartimentului Proximitate, împreună cu jandarmi, au verificat şapte unităţi de alimentaţie publică de pe raza oraşului, cunoscute ca fiind frecventate de elevi. Astfel, ei au identificat 28 de elevi care absentau nemotivat de la orele de curs şi se aflau în aceste localuri publice. Toţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 680 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.