Atenţie, şoferi! Aveţi voie să vă personalizaţi numărul de înmatriculare. Vezi cum îl puteţi face

Atenţie, şoferi! Aveţi voie să vă personalizaţi numărul de înmatriculare. Vezi cum îl puteţi face

Daca esti un sofer care circula predominant in oras, fara sa-ti dai seama, ochii tai privesc cel mai des placutele de inmatriculare ale celorlalte automobile din trafic. Pentru ca numarele de inmatriculare sunt centrate, vizibile si pozitionate exact in campul nostru vizual, iar asta le face usor de observat si memorat. Concret, sunt un spatiu excelent de marketing, foarte putin exploatat.


Pentru ca nu suntem in Statele Unite ca sa ne alegem propriul numar de inmatriculare personalizat, ci trebuie sa respectam un anumit format impus la nivel national, nu ne ramane decat sa modificam dupa bunul plac suportul numarului de inmatriculare, scrie 4tuning.ro. Nu de putine ori am vazut in timp ce stateam la semafor datele de contact ale unui service auto sau ale unui site de vanzari piese auto scrise pe suportul placutei montate pe masina din fata. Am facut o poza cu telefonul si cand am avut timp am sunat sa aflu niste informatii.

Fara sa ne dam seama, suportul de placuta e un mijloc de marketing si promovare extrem de eficient. Deoarece il vedem zilnic iar informatia de pe el ni se intipareste in minte subliminal, fara sa ne dam seama. Vedem placutele de inmatriculare oriunde in jurul nostru, in trafic, in parcare, la Supermarket, in statia de autobuz, la spalatorie, pe DN1, in benzinarii si in spatele blocului. Asa ca nu e de mirare ca tot mai multe firme vad avantajele unei astfel de promovari iesite din comun.

Cine isi face placute de numar personalizate?

Oricine are un business de orice fel. Pentru ca este o metoda foarte eficienta de promovare. Daca ai un parc auto, o flota, un service auto sau o companie cu multe automobile, de ce sa irosesti acest spatiu gratuit de promovare, in loc sa pui placute personalizate cu reperele afacerii tale? E ca si cum s-ar plimba gratuit pentru tine reclame, iar acest lucru nu-ti poate aduce decat avantaje.

Sa luam exemplul unui service auto. Care poate monta gratuit suporti de numar personalizati cu datele de contact ale service-ului, tuturor masinilor care ii calca pragul. Clientii nu se vor supara, deoarece primesc suportii gratuit, iar service-ul obtine avantajul promovarii.

Cate feluri de suporti pentru numere exista?

Nenumarate. Depinde de fiecare ce suporti doreste sa aiba, de la cei negri simpli, pana la unii metalizati care fura toate privirile sau chiar unii 3D. Pe toti este posibila inscriptionarea datelor afacerii promovate, cu imagini, logo, texte si numere de telefon. Practic, posibilitatile sunt nelimitate. Eficienta este combinatia de factor atractiv, cum ar fi culorile vii, cu scrisul informativ de pe suport.

De exemplu, RMC Suport Motors, lider la nivel national in domeniul suportilor personalizati de numere si a placutelor de numar personalizate, ofera o gama variata de produse pentru toate nevoile.

– Suporti PP care sunt fabricati din polipropilena flexibila cu baghete din polistiren. Acesti suporti se inscriptioneaza la comanda prin tehnica serigrafiei. Serigrafia este un procedeu de imprimare care consta in aplicarea pe suprafata baghetei a unui strat de vopsea printr-un sablon , iar firma noastra are experienta si vechime de peste 25 ani in acest domeniu , garantand rezultate excelente.
Avantajul acestui produs este vanzarea baghetei separat.
Suprafaţa de inscriptionare: 510 x 20

– Suportii PS sunt facuti in intregime din polistiren. Acesti suporti se inscriptioneaza pe baza de comanda prin tehnica serigrafiei. Baghetele se pot vopsi intr-o gama variata de culori, iar apoi se adauga textul si logo-ul firmei.
Suprafaţa de inscriptionare: 510 x 23

– Suporti cu bagheta reflectorizanta printata. Suporţii sunt de culoare neagra si se aplica pe bagheta suportului un autocolant reflectorizant personalizat prin intermediul printului digital. Prin aceasta tehnica, se obţine o mai mare precizie la detalii si o tonalitate mai larga a culorilor. Acest produs este adresat clientilor care doresc o mai mare vizibilitate a suportului. Suportul este realizat din polipropilena, iar bagheta este realizata din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 510 x 20 mm

– Suporti cu inscriptionare 3D. Acest produs este destinat clientilor care doresc sa isi accentueze prestigiul brandului pe care il deţin. Inscripţiile 3D sunt acoperite cu folie de transfer termic de cea mai inaltă calitate in diferite culori. Aceasta face suportul sa fie atat estetic cat si durabil. Imprimarea 3D este plasata pe bagheta suportului prin injectarea directa de plastic in matrita. Rama suportului este din polipropilenă, iar bagheta este din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 510 x 20 mm

RMC Motors

– Suporti cu bagheta convexa – Doming Frames. Acesti suporti au atasat pe bagheta un autocolant imprimat digital care este acoperit cu rasina poliuretana transparenta conferind un aspect boldit. Din aceasta tehnica rezulta cele mai profunde culori, iar rasina protejeaza printul de razele UV ii creste durabilitatea produsului. Suportii arata extraordinar de bine si reprezinta o alternativa la suportul 3D. Rama suportului este realizata din polipropilena, iar bagheta din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 510 x 20.Sursa: romaniatv.net 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.